2017-04-09

Jobba hos oss

Passionerad och kreativ utvecklare sökes

Vill du vara med och skapa nästa industriella revolution? Vill du arbeta inom de senaste områdena? Vill du ha möjlighet att påverka och bygga upp något nytt?

Du har nu möjligheten att vara med i detta och vi på Tech36 söker nu dig som är en social utvecklare och teamarbetare.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom datavetenskap eller liknande med en inriktning mot programmering. Du ska helst ha kunskaper inom webbutveckling (t.ex med Angular, JQuery, Node, Pyhton?) och/eller Microsoft .Net miljö (C#, ASP.Net). Du gillar att arbeta i ett litet team med stora eller små projekt. Du tycker det är roligt att ha kontakt med många människor och ha många bollar i luften.  Du tycker det låter spännande med industriell digitalisering, industri 4.0, gillar utmaningar och inte räds nya tekniker och problemställningar.

Det är meriterande om du har arbetat mycket med databaser eller med industrisystem, speciellt med produkter från Wonderware, Siemens, ABB, GE eller Rockwell.

Vilka är vi?

Vi på Tech36 är ett ungt bolag som tillsammans med dig vill förändra världen. Vi ser oss och vårt företag som en familj där vi alla ska utvecklas, utmanas och ha roligt tillsammans. För oss är det viktigt med gemenskap och engagemang, vi har en öppen, enkel och inbjudande atmosfär bland våra medarbetare och med våra uppdragsgivare. Vårt andra riktmärke är att vara ärliga och ansvarsfulla, vi står för vad vi lovar och levererar våra produkter och tjänster med expertis och professionalism.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till kontakt@tech36.se